Geplaatst op 14 november 2017 | Leestijd: < 1 minuten

Een clean leven, dat moet je vieren!

een-clean-leven-moet-je-vieren
Geplaatst op | Leestijd: < 1 minuten

Een clean leven, dat moet je vieren!

Popster John Mayer is één jaar clean. En een clean leven, dat moet je vieren!

Op 14 maart eet ik elk jaar taart. Het is de datum dat ik besloot om nooit meer GHB, speed of welke drugs dan ook aan te raken. Zes lange jaren hadden allerlei chemicaliën mijn leven gedomineerd, maar op 14 maart 2010 veranderde dat. Zeven jaar later vier ik het nog steeds.

Ook John Mayer vierde laatst dat hij al 365 nuchter was en geen alcohol had gedronken.

Via Twitter liet hij dit aan zijn 1.2 miljoen volgers weten. Hij schreef: ‘Dit is erg persoonlijk voor me. Een investering in mijn toekomst.’

John Mayer, bekend van hits als Gravity en Your Body Is A Wonderland, voegde daaraan toe: ‘Ik post dit, omdat ik mensen wil laten weten dat ‘genoeg is genoeg’ ook op de menukaart staat, om het maar zo te zeggen.’

Elke verslaafde in herstel zal zijn uitspraak herkennen.

Op het moment dat je écht helemaal klaar bent met je verslaving en elke vezel in lijf wilt stoppen, kan je zeggen: genoeg is genoeg.

Deze ommekeer zorgt ervoor dat je kiest voor het leven. John Mayers beslissing doet niet alleen zijn gezondheid, maar ook zijn carrière goed. De Grammy-winnaar toerde de afgelopen maanden de wereld over en verkocht de ene na de andere arena uit.

De inmiddels veertigjarige singer-songwriter zegt over zijn hervonden leven zonder drank: ‘De reden dat ik op dit moment zo gelukkig ben is dat ik inzie dat mijn torenhoge verwachtingspatroon van mezelf misschien wat overdreven was. Ik heb een fijn en gezond idee over mijn ambitie en levensvoldoening gevonden. Ik weet wat ik kan verwachten en kan vragen van mijn omgeving.’ Hij concludeert: ‘Ik schrijf het echt op papier: wat wil ik halen uit mijn leven, uit mijn werk en uit mijn succes. En vervolgens slaag ik in het behalen van mijn wensen.’

De nuchtere John Mayer: een inspiratie voor iedereen!

Tijd voor een nieuwe koers

We bieden ambulante en klinische behandelingen aan voor verslavingen. Al onze behandelingen staan in het teken van een gelijkwaardige en persoonlijke aanpak en vinden plaats op kleinschalige, huiselijke locaties.