Jasper, 29 jaar

GHB-verslaving

Mijn naam is Jasper en ik ben verslaafd. De behandeling bij Changes heeft mijn leven gered en ik heb ervoor gezorgd dat mijn herstel behouden is gebleven tot op heden.

jonge man lacht na ervaring bij changes ggz

Ik heb weer grip op mijn leven

Wat voor mij een eye opener was is dat ik aan de geestelijke ziekte van verslaving leed, er niets aan kon doen dat ik hieraan leed maar dat ik wel verantwoordelijk ben voor de oplossing/herstel.

Ik heb de behandeling met horten en stoten doorstaan. Ik heb tijdens deze ingezien dat ik mijn naasten veel pijn had gedaan en vooral ook mijzelf. Wat er met uitgaan in is geslopen was uiteindelijk een fysieke verslaving geworden welke 3 jaar lang mijn hele leven heeft beheerst.

Nu ben ik 2 jaar en 3 maanden clean en de meeste dagen serene. Ik heb weer grip op mijn leven en ben aan het groeien op alle vlakken. Wat mij erg helpt zijn het stellen en behalen van realistische doelen. Ik ben zo gezegend dat ik werk heb dat ik leuk vind en hierdoor erg gedreven ben.

Ik hoop dat iedereen die aan de ziekte verslaving lijdt er heelhuids uitkomt en herstel zal vinden. Je bent het waard en het leven is zo veel mooier zonder actieve verslaving!

Jasper

Tijd voor een nieuwe koers

We bieden ambulante en klinische behandelingen aan voor verslaving en eetstoornissen. Al onze behandelingen staan in het teken van een gelijkwaardige en persoonlijke aanpak en vinden plaats op kleinschalige, huiselijke locaties.