Anne

anne office manager bij changes ggzHet leuke van het werken bij Changes GGZ is het contact met cliënten, collega’s en mijn afwisselende takenpakket.
Met mijn opleiding Sociaal Pedagogisch Medewerker, ben ik breed opgeleid. Dit is iets wat bij Changes GGZ goed van past komt. Collega’s noemen mij wel eens “Manusje van Alles”.
Mijn naam is Anne van Uijthoven, ik kom uit Breda. Ik ben mijn carrière begonnen in de gehandicaptenzorg. Daar ben ik erachter gekomen dat ik het zorgen en het helpen van mensen erg fijn vind om te doen om die reden ben ik 2017 ben ik gestart bij Changes GGZ.
Ik heb een combinatie-functie; Office Manager & Casemanager. Mijn takenpakket is divers, wat het werken bij Changes GGZ leuk en uitdagend maakt! Ik ben betrokken bij veel verschillende processen van Changes en bied ondersteuning aan cliënten, totdat zij hun behandeling gestart zijn.
Het geeft mij voldoening om cliënten te begeleiden en te helpen in een, voor hun, lastige periode van hun leven. Wat voor mij soms een luisterend oor is, kan voor andere veel betekenen.