Ferdi

ferdi psycholoog bij changes ggzGoedendag! Mijn naam is Ferdi Honders. Ik kom uit omgeving Rotterdam en ben afgestudeerd in klinische gezondheidspsychologie. Sinds 2016 heb ik mij verbonden aan Changes GGZ, waar ik met veel plezier als psycholoog werk.

Hoofdzakelijk werk ik op de dagbehandeling, waarbij ik als behandelaar zowel groepstherapie als individuele therapie geef. Daarnaast voer ik intakegesprekken, nazorggesprekken en neem ik een stuk coördinatie van de dagbehandeling voor mijn rekening.

Psychologie was voor mij een logische keuze, gezien het luisteren naar en analyseren van andermans verhalen me al jong bezighield. Het mooie van psychologie en therapie is dat je echte verbinding aan kunt gaan met mensen. We kijken voorbij de aangeleerde copingstrategieën en maken contact met het mens diep van binnen. Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal met eigen gevoelens, dat maakt dat ieder mens anders is. Het blijft voor mij altijd een groot genoegen om het echte unieke mens van binnenin te leren kennen.