Joleine

joleine management assistent bij changes ggzHola, ik ben Joleine. Sinds 2020 werkzaam bij Changes GGZ als Management Assistent. Een super afwisselende baan, waarbij elke dag weer leuke & uitdagende werkzaamheden met zich mee brengt. Zo houd ik mezelf bezig met o.a. diverse marketingactiviteiten zoals het up to date houden van onze eigen website & beheer ik de social media kanalen, organiseer ik de personeelsbijeenkomsten, kleed ik de locaties aan, regel ik de presentjes voor de verjaardagen en werk ik aan het optimaliseren van onze onboarding. Ad hoc klussen vind ik heerlijk, want hou ervan om lekker druk bezig te zijn.

Trots ben ik op mijn collega’s die met veel passie en kennis aan de slag gaan met onze cliënten. Zelf heb ik nauwelijks GGZ-kennis of een zorgopleiding als achtergrond, wat het mij alleen maar nog trotser maakt hoe ze samen de heftige strijd aan gaan de verslaving of eetstoornis te overwinnen, met als eindresultaat een blijvend herstel!

Buiten mijn werkuren ben ik graag in gezelschap van mijn man en onze kids! Daarnaast zijn we graag samen met onze lieve vrienden en familie. Lekker koken, borrelen en buiten zijn, ik word er helemaal blij van!