Jorinde

Hi! Ik ben Jorinde en werk sinds april 2022 bij Changes GGZ als Online Marketeer. Ik ben voornamelijk werkzaam vanaf het hoofdkantoor aan de Ulvenhoutselaan in Breda. Voor mij een thuiswedstrijd. Doordat ik in de Parel van het Zuiden woon, kan ik namelijk dagelijks op de fiets naar kantoor! Zo fijn!

Eenmaal op kantoor aangekomen werk ik met veel plezier aan de online communicatiekanalen van deze mooie organisatie en zorg ik ervoor dat je op de hoogte bent van wat hier zich achter de schermen afspeelt. Op de juiste plekken online zichtbaar zijn, zodat jij ons makkelijk weet te vinden en een fijne eerste kennismaking met de organisatie krijgt. Dat is mijn grootste doel (en passie, en, oké, ook wel de reden waarom mijn schermtijd wekelijks tot aardig grote hoogte oploopt!)

Het fijne aan Changes GGZ vind ik dat jij als mens centraal staat. Mijn collega’s werken met plezier, kennis en kunde aan duurzaam herstel en hebben oog voor wat jij nodig hebt om een blijvende verandering te realiseren. Samen maak je het verschil!

Heb je een vraag, idee of wil jij je verhaal delen? Mail naar marketing@changesggz.nl om met mij in contact te komen!