Louise

louise kwaliteitsmanager bij changes ggzHoi! Leuk dat je even op mijn foto hebt geklikt. Ik ben Louise en ik werk sinds december 2019 bij Changes GGZ. Ik kom uit Rotterdam en heb hier Health Care Management gestudeerd aan de Erasmus Universiteit. Ik hou van verse bloemen, koffie en een goed gesprek.

Binnen Changes GGZ ben ik verantwoordelijk voor alles wat met kwaliteit te maken heeft, zoals mijn omschrijving al doet vermoeden. Dat betekent dat ik veel achter de schermen bezig ben om te zorgen dat ons team hun werk goed uit kan voeren zodat onze zorg – en daarmee jouw herstel – steeds meer verbetert. Ik werk voornamelijk op de locatie Ulvenhoutselaan (prachtplek, al zeg ik het zelf). Praktisch houd ik me bezig met het schrijven van beleid, de jaarlijkse audit, de cliëntenraad, privacy, algemene verbeteringen binnen Changes en ook verras ik mijn collega’s maandelijks met de kwaliteitsnieuwsbrief.

De reden dat ik iedere dag van Rotterdam naar Breda reis, is dat ik me heel erg kan vinden in de waarden die binnen Changes GGZ centraal staan. Verder vind ik het super interessant om me te verdiepen in alle achterliggende zaken die komen kijken bij een zorgorganisatie, met als doel dat ons team hun werk zo goed mogelijk kan uitvoeren – om jou weer verder op weg te helpen.
Heb je een vraag, idee, of opmerking over wat dan ook, laat het me dan weten! Mail naar info@changesggz.nl en dan komt het bij mij terecht. Wie weet spreken we elkaar dan en help jij me onze kwaliteit te verbeteren – voor jou en alle cliënten na jou.