Marianne

Marianne-changes-ggzMijn naam is Marianne Oudeman, bestuurder van Changes GGZ.

Met veel plezier en enthousiasme sta ik aan het stuur van onze mooie organisatie. Ik heb de studies Klinische Psychologie en Bedrijfskunde gecombineerd. Soms hoor ik dat dit een bijzondere combinatie is; maar in mijn huidige werk komt de combinatie goed van pas. Ondanks dat ik niet direct met cliënten werk, krijg ik ontzettend veel verhalen van hoop mee. Ik zie cliënten, met ondersteuning van ons programma en team, veranderen tot een (nog) mooiere versie van zichzelf.

Changes GGZ typeert zich als een platte organisatie, met korte lijntjes. Onze collega’s werken met ongelooflijk veel passie voor hun vak. In mijn ogen maakt dit het verschil. Naast hard werken en grote inzet, ervaren collega’s veel plezier in het werken met elkaar. Bijna alle disciplines zijn wel aanwezig in ons multidisciplinaire team.

Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het contact onderhouden met belangrijke stakeholders, waaronder Zorgverzekeringen en de Raad van Toezicht. Daarnaast stuur ik het Management Team aan en denk ik inhoudelijk mee over de kwaliteit van zorg en de ontwikkeling van (nieuwe) zorgprogramma’s.

Ons doel is niet alleen dat je minder last hebt van de symptomen van verslaving of eetstoornis, maar vooral dat je gewerkt hebt aan onderliggende zaken en daardoor een hogere levenskwaliteit ervaart.

Ik ben erg trots op ons unieke en intensieve behandelprogramma en de behaalde resultaten.