Marion

Marion GZ-psycholoog Changes GGZBIGnr. 49922542825

Hallo, leuk dat je op mijn pagina hebt geklikt! Graag stel ik mij aan je voor. Mijn naam is Marion. Ik ben gelukkig getrouwd met Gijs en moeder van 3 heerlijke jongens.

Ooit begonnen als kinder- en jeugdpsycholoog ben ik sinds 2017 werkzaam als GZ-psycholoog bij Changes GGZ. Op deze plek ben ik opnieuw verliefd geworden op mijn baan; cliënten worden hier benaderd als individu en in de behandeling wordt gewerkt aan de onderliggende problematiek en is hierdoor duurzaam. Ik mag onderdeel uitmaken van een enthousiast en gedreven team die hart heeft voor de mensen die zich bij ons aanmelden.

Ik ben enthousiast, betrokken en gevoelig. Ik houd van een beetje humor in de therapie en hoop hierdoor toegankelijk te zijn voor de mensen die bij ons/mij in behandeling zijn. Mijn doel is om naast de client te staan in het proces naar herstel en hierin ondersteunend aanwezig te zijn. Ik word er heel erg enthousiast van als ik mag zien hoe iemand overwinningen behaalt, weer geloof krijgt in zichzelf en zijn/haar waarde ontdekt.

Sinds augustus 2020 doe ik dit op onze kliniek voor eetstoornissen in Halsteren, een prachtige en rustgevende locatie die je alle ruimte geeft om op zoek te gaan naar een hoopvolle toekomst.