Verpleegkundige

vacature-somatisch-regieverpleegkundige

Verpleegkundige

Eetstoorniskliniek Halsteren
Halsteren
Parttime
Eetstoorniskliniek Halsteren
Halsteren
Parttime
Solliciteren

Ben jij onze verpleegkundige voor de eetstoorniskliniek van Changes GGZ bij Bergen op Zoom? Changes GGZ biedt specialistische hulp voor eetproblematiek. Wil jij aan de slag in een enthousiast en kundig team waarbij we werken aan langdurig herstel voor onze cliënten? Lees dan verder!


Verpleegkundige

Locatie: Eetstoorniskliniek Halsteren

24-36 uur per week

Wie zijn wij?

De eetstoorniskliniek in Halsteren is onderdeel van Changes GGZ, een ambitieuze zorginstelling die gespecialiseerd is in de behandeling van eetproblematiek en verslaving. Wij geloven dat een verslaving of eetstoornis voortkomt uit onderliggende psychische klachten of persoonlijkheidskenmerken. Het is daarbij essentieel om gedurende de behandeling de kern van het probleem aan te pakken. 

 Changes GGZ biedt vanuit een vijftal locaties in binnen- en buitenland zorg voor verslaving en eetstoornissen. Jij gaat als verpleegkundige bij onze kliniek in Halsteren aan de slag. Deze locatie is gespecialiseerd in de behandeling van verschillende eetstoornissen. Sinds onze start in 2015 groeien wij aanhoudend. Momenteel hebben wij circa 100 medewerkers in Nederland. Changes GGZ heeft een duidelijke missie: het bieden van blijvend herstel voor onze cliënten. Daarnaast willen wij ons op een positieve manier onderscheiden van de reguliere GGZ-instellingen.

Verpleegkundige bij Changes GGZ in Halsteren

Als verpleegkundige maak je in Halsteren deel uit van een enthousiast multidisciplinair team, waarin iedereen vanuit zijn/haar eigen expertise bijdraagt aan een gezamenlijk doel: goede zorg voor onze patiënten. Naast de zorg en begeleiding aan patiënten neem je ook actief deel aan activiteiten ten behoeve van de ontwikkeling van de kliniek.

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige speel je een belangrijke rol in het behandelteam. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de verpleegkundige zorg en begeleiding in het algemeen. Daarnaast geef je samen met de patiënt de zorg vorm op basis van individuele behandeldoelen. Je kijkt en luistert naar het hele verhaal van de patiënt en hebt een open, klantgerichte houding. Tevens kun je ook begrenzen als de situatie daarom vraagt. Om deze doelen zo goed mogelijk te bereiken, werk je niet alleen intensief samen met de patiënt, maar ook met je collega’s van het multidisciplinaire team en eventuele naasten.

Wat bieden wij?

Changes GGZ blijft groeien en jij dus ook. Bij ons kan je rekenen op:

  • Een contract voor 24 tot 36 uur per week om onze cliënten te helpen naar langdurig herstel van hun eetstoornis.
  • Werkplezier binnen een uitdagende en veelzijdige functie.
  • Werken in een dynamisch team, wat ruimte biedt voor groei en ontwikkeling.
  • Salaris conform CAO GGZ (FWG 50) tussen €2.944 en €3.902, afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder natuurlijk vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, keuzebudget en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Leuke extra’s, zoals een collectieve zorgverzekering, uitbetaling van overuren en mogelijkheden om je werkgeluk te vergroten.
  • Een uitstekende pensioenregeling voor je oude dag.

Vragen over de vacature?

Contact persoon

Je hebt gesolliciteerd

Kennismaking

Sollicitatie gesprek

Meeloopdag

Je bent aangenomen!

Je hebt gesolliciteerd

Telefonische kennismaking

Sollicitatie gesprek

Meeloopdag

Je bent aangenomen!

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde opleiding verpleegkunde (HBO-V, B-verpleegkundige);
  • Je hebt affiniteit met onze doelgroep;
  • Je bent leergierig;
  • Je hebt enkele jaren ervaring als verpleegkundige;
  • Je bent bereid verschillende diensten te draaien;
  • Je bent een echte teamspeler;
  • Ervaring in het werken met mensen met een eetstoornis is een pre.

Changes GGZ heeft een platte organisatiestructuur: korte lijnen en weinig hiërarchie kenmerken onze locaties. Bij ons krijg je de ruimte om echt impact te maken!

Wil jij als verpleegkundige het verschil maken voor onze cliënten met een eetstoornis? Reageer op deze vacature en wie weet zitten we binnenkort om de tafel om kennis te maken!

Vragen over de vacature?

Contact persoon

Solliciteer nu voor de functie

Solliciteren
Scroll naar boven