Aanmeldprocedure

Wat kun je verwachten als jij je wilt aanmelden bij Changes GGZ? Wij leggen het in een aantal stappen uit voor je uit.
Let op: Wil jij je aanmelden voor een eetstoornis, bekijk dan de aanmeldprocedure bij eetstoornis.

Hoe ziet de aanmeldprocedure eruit?

De aanmeldprocedure bij Changes GGZ bestaat uit een 5-tal stappen, namelijk: aanmelding, screening, intakegesprek (2 delen), adviesgesprek en start behandeling. Bekijk hieronder per stap wat er besproken wordt en hoe jij je zo goed als mogelijk kunt voorbereiden. Heb je vragen over de aanmeldprocedure van Changes GGZ? Bel ons via: 088 242 6437.

Stap 1

Meld je aan

Aanmelden kan zowel telefonisch als online via het aanmeldformulier op onze website

Stap 1

Stap 2

Screening

Eerste kennismaking met Changes GGZ

Na jouw aanmelding bellen wij jou op voor een korte screening van ongeveer 30 min. Tijdens de screening vragen wij naar jouw hulpvraag en jouw persoonlijke situatie. Er is alle ruimte om al jouw vragen te stellen.

Let op: Vraag voor het intakegesprek een verwijsbrief bij jouw huisarts op.

Stap 2

Stap 3 (let op: verwijsbrief nodig)

Intakegesprek (deel 1 en 2)

Let op: Verwijzing nodig. Een intakegesprek kan pas worden gepland wanneer je een verwijsbrief hebt. 

Na de screening plannen wij een intakegesprek van ongeveer een uur. Tijdens dit (online) intakegesprek wordt besproken welke behandeling het meest passend is en worden eventuele behandeldoelen besproken.

Na het eerste intakegesprek wordt er een 2e afspraak gepland (telefonisch, online of op één van onze locaties) met een van onze specialisten om een definitief passend advies voor jouw situatie te geven. 

Stap 3 (let op: verwijsbrief nodig)

Stap 4

Adviesgesprek

Na afloop van het intakegesprek vind er een adviesgesprek plaats waarbij het behandeladvies samen met jou wordt besproken.

Stap 4

Stap 5

Start behandeling

Volgens planning zal jouw behandeling starten op één van onze behandellocaties

Stap 5

Hulp nodig?

Plan een eerste kennismakingsgesprek

Heb jij hulp nodig? Wij helpen je bij jouw verslaving, eetstoornis of trauma. Laat hieronder je gegevens achter en een van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op om je situatie en behandelopties door te nemen. Liever direct iemand spreken? Bel 088 – 242 6437 (24/7 bereikbaar).

Waar zoek jij hulp bij?

Vul hieronder jouw gegevens in

Privacybeleid: Bij het versturen van jouw aanmelding ga jij akkoord met onze privacy voorwaarden. Changes GGZ gaat zeer voorzichtig om met jouw gegevens. Je kunt op ieder moment vragen om verwijdering. Bekijk hier het privacyverklaring van Changes GGZ.

Scroll naar boven