Stage lopen bij Changes GGZ

Heb jij hart voor de zorg en ben je op zoek naar een fijne stageplaats, waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Changes GGZ biedt jaarlijks verschillende stageplekken op ieder niveau. Indien er stageplekken beschikbaar zijn, vind je de vacatures op deze pagina.

Kom jij ons team versterken?

Changes GGZ is een jonge, eigenzinnige zorginstelling die zich kenmerkt door een persoonlijke aanpak op kleinschalige, huiselijke dag– en klinische locaties. Wij geloven dat blijvend herstel van een eetstoornis of verslaving mogelijk is. Onze behandelaren zijn zeer betrokken en gedreven teamspelers. De sfeer op al onze locaties is open en collegiaal. Dankzij de korte lijnen in onze organisatie, maak jij meer impact.

Wat kun je verwachten?

collegas-changes-ggz

Welke stageplekken hebben we op onze locaties Breda, Weert of Halsteren binnen de specialistische zorg?

Op onze locaties begeleiden we studenten en jong talent bij de eerste stappen in het werkveld. Door jouw enthousiasme en frisse blik te koppelen aan de ervaring van onze deskundige collega’s leiden we samen een nieuwe generatie GGZ-professionals op. Jaarlijks worden er enkele stageplekken beschikbaar gesteld voor klinische psychologie, social work, verpleegkunde en diëtetiek studenten. 

Let op: op dit moment is de sollicitatieronde voor stageplekken in 2024 gesloten.

Indien er stageplekken beschikbaar zijn, vind je hieronder de vacatures en sollicitatiemogelijkheden.

Breda, Hoge Mosten

Changes GGZ Breda biedt verschillende behandelingen (dagbehandeling, individuele behandeling en traumabehandeling) aan waarbij cliënt thuis kan blijven wonen en wekelijks naar onze locatie aan de Hoge Mosten komt. Wij bieden (dag)behandelingen aan voor mensen die worstelen met een verslaving, eetstoornis of trauma. Hierdoor kan er gewerkt worden aan het probleem met minimale verstoring van het dagelijkse leven.

Momenteel geen plek beschikbaar.

Momenteel geen plek beschikbaar.

changes-ggz-breda-ambulant-jpg.webp

Weert

Behandellocatie voor verslavingszorg met detox, voorbereidingsgroep, dagbehandeling, klinische opname (24/7) én nazorg onder één dak.

Momenteel geen plek beschikbaar

Momenteel geen plek beschikbaar

Momenteel geen plek beschikbaar

ervaringen-clienten-naasten

Halsteren

Eetstoorniskliniek voor eetstoornissen met klinische opname (24/7) én nazorg.

Momenteel geen plek beschikbaar

Changes GGZ Halsteren Eetstoorniskliniek Buiten
Scroll naar boven