Intakegesprek

Een compleet beeld van jouw achtergrond en huidige situatie

Nadat je contact hebt opgenomen met Changes GGZ, zal je worden teruggebeld door een van onze professionals voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit eerste gesprek ligt de focus op het verkrijgen van een compleet beeld van jouw achtergrond en huidige situatie.

Wat kan ik verwachten van het intakegesprek?

Na het telefonisch consult wordt een afspraak gemaakt voor het eerste behandelgesprek: dit is het intakegesprek. Een intakegesprek bij Changes GGZ duurt ongeveer één uur. Tijdens dit (online) intakegesprek wordt gekeken welke behandeling het meest geschikt lijkt voor jou en worden eventuele behandeldoelen besproken. Hierna wordt nog een afspraak gepland (telefonisch, online of op locatie) met een van onze specialisten om een definitief passend advies voor jouw situatie te geven. Na afloop van dit gesprek wordt er direct een vervolgafspraak ingepland om met jouw behandeling te starten.

Wat heb je nodig tijdens het intakegesprek?

Vervolg na het intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bepalen we samen welke vorm van behandeling het meest geschikt is voor jou. Bij Changes GGZ kun je terecht voor een individueel traject, een dagbehandeling of een opname in één van onze klinieken. Het individuele traject en de dagbehandeling duren 8-12 weken. Een dagbehandeling vindt plaats op werkdagen van 9.00-17.00 uur op onze behandellocatie in Breda. Je volgt een intensief traject, bestaande uit groepssessies en individuele therapie. Mocht tijdens het intakegesprek blijken dat kliniekopname noodzakelijk is, dan bestaat er de mogelijkheid tot opname in onze kliniek in Halsteren, Weert of Zuid-Afrika.

Wil je graag een intakegesprek plannen voor een behandeling bij Changes GGZ? Meld je vrijblijvend aan voor een eerste kennismakingsgesprek. We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

"Ik vond een kracht in mezelf die zo sterk was"

“Ik zet cocaïne niet meer in om mijn gevoelens te onderdrukken, ik vraag hulp als het moeilijk is, ik hoef geen duizenden stappen meer per dag te zetten, en bovenal, drugsgebruik beheerst niet meer mijn hele dag. Voor het eerst ben ik gaan geloven dat herstel echt mogelijk is”

Veelgestelde vragen

Tijdens dit (online) intakegesprek wordt gekeken welke behandeling het meest geschikt lijkt voor jou en worden eventuele behandeldoelen besproken.

Een intakegesprek duurt meestal 1 uur.

Zorg dat je in het bezit bent van het volgende:

  • Verwijzing van jouw huisarts
  • Algemeen medicatie overzicht van de apotheek
  • Geldig legitimatiebewijs

Jazeker. Het intakegesprek kan ook in overleg online plaatsvinden.

Hulp nodig?

Plan een eerste kennismakingsgesprek

Heb jij hulp nodig? Wij helpen je bij jouw verslaving, eetstoornis of trauma. Laat hieronder je gegevens achter en een van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op om je situatie en behandelopties door te nemen. Liever direct iemand spreken? Bel 088 – 242 6437 (24/7 bereikbaar).

Waar zoek jij hulp bij?

Vul hieronder jouw gegevens in

Privacybeleid: Bij het versturen van jouw aanmelding ga jij akkoord met onze privacy voorwaarden. Changes GGZ gaat zeer voorzichtig om met jouw gegevens. Je kunt op ieder moment vragen om verwijdering. Bekijk hier het privacyverklaring van Changes GGZ.

Scroll naar boven