detox-changesggz

Detox

Fysiek afkicken van alcohol, ghb, cocaïne of cannabis

Het kan nodig zijn je lichaam te ontgiften van alcohol, medicijnen of drugs. Voordat wij je kunnen behandelen moet je lichaam geheel vrij zijn van de verslavende middelen. Dit kan 1 tot 3 weken duren, afhankelijk van het middel. Een deskundig medisch team van verslavingsartsen en specialistische verpleegkundigen staat 24 uur per dag voor je klaar om jou hierbij te ondersteunen. Indien nodig kan de arts medicatie toepassen om onthoudingsverschijnselen tot een minimum te beperken.

detox-behandeling-changesggz

Detox

Ontwenningsverschijnselen

Er zijn verschillende ontwenningsverschijnselen die kunnen optreden tijdens detoxificatie. Welke ontwenningsverschijnselen optreden, hangen af van het middel dat je gebruikte en in welke mate. Wij hebben een aantal veel voorkomende ontwenningsverschijnselen voor je op een rij gezet.

Opname in onze detox-faciliteit

Of detox noodzakelijk is, wordt bepaald aan de hand van diagnose en somatisch onderzoek. Dat is geheel afhankelijk van de zwaarte van je verslaving en de daarbij behorende middelen. De opname tot detoxificatie gebeurt meestal binnen enkele dagen na diagnose en somatisch onderzoek en kan in sommige gevallen bij onze detox afdeling van kliniek Promentis in Weert.

%
Tevredenheid Tevredenheid clienten
Gemiddeld cijfer Beoordeling van clienten
Clienten per jaar Krijgen hulp van ons
%
Tevredenheid Tevredenheid clienten
Gemiddeld cijfer Beoordeling van clienten
Clienten per jaar Krijgen hulp van ons