Clientervaringen

Slider image
ervaringsverhaal-wendy

Wendy, 43 jaar Eetstoornis

“Man man. Wat een dag. De eerste dag echt weer thuis na 13 weken in de eetstoorniskliniek.”

Lees het verhaal van Wendy

Ouders Patrick en Mendie, 17 jaar Eetstoornis

“Wij willen graag onze dankbaarheid uiten voor de persoonlijke en professionele zorg die onze dochter heeft ontvangen in de kliniek voor eetstoornissen van Changes GGZ in Halsteren.”

Lees het verhaal van Ouders Patrick en Mendie

Anouk, 23 jaar Eetstoornis

“Ik schilderde deze boom in het diepst van mijn strijd, toen er geen toekomst leek te zijn. Geen licht aan het einde van de tunnel. Alleen maar donker, verdriet en pijn.”

Lees het verhaal van Anouk

Ilsa, 28 jaar Eetstoornis

“Juni 2020 startte ik met het deeltijdprogramma bij Changes voor mijn eetstoornis. Ruim 12 jaar was ik al in gevecht met anorexia. Veel therapie, opnames en jaren verder dacht ik dat ik niet meer beter kon worden.”

Lees het verhaal van Ilsa

Ria, 66 jaar Verslaving

“De behandelaars waren stuk voor stuk betrokken, bekwaam en vooral zeer geduldig.”

Lees het verhaal van Ria

Renée, 29 jaar Eetstoornis

“Ik had geen controle meer, ik begon steeds vaker, steeds meer te eten. Vaak bewust, maar het begon ook ineens onbewust, dat ik letterlijk niet meer wist wat ik aan het doen was. Ik begon black-outs te krijgen.”

Lees het verhaal van Renée

Manouk, 24 jaar Eetstoornis

“Toen de corona periode begon en niet meer kon sporten, merkte ik op hoe erg mijn probleem was. Ik wilde niet langer meer zo leven, kunnen genieten en niet gebukt gaan onder mijn eetstoornis. Jarenlang heb ik mij geïsoleerd en geliefden van mij afgeduwd.”

Lees het verhaal van Manouk

Elise, 36 jaar Eetstoornis

“Changes heeft me geholpen in mijn weg naar herstel door verder te kijken dan mijn ziekte.”

Lees het verhaal van Elise

Bram, 44 jaar Verslaving

“Ik wil liever verslaafd zijn aan mijn eigen leven dan aan alcohol. Dat is namelijk het punt waar ik nu sta. Eind mei 2017 heb ik mij ziek gemeld bij mijn werkgever. Ik was op, maakte veel fouten en voelde mij steeds meer mislukt en bang.”

Lees het verhaal van Bram

Caroline, 22 jaar Eetstoornis

“7 x per week sporten, thee, geen koolhydraten, water, braken, lusteloos, uitgewoond. Dit zijn de voornaamste zaken die mij bezighielden of hoe ik mij voelde in de hoogtij dagen van mijn ongezonde eet gerelateerde leven.”

Lees het verhaal van Caroline

Jessie, 29 jaar Eetstoornis

“Nu voel ik mij weer mens en me begrepen en op mijn gemak om therapie te ontvangen, struggles te overwinnen en vertrouwen dat ik duurzaam herstel tegemoet zie.”

Lees het verhaal van Jessie

Marianne, 41 jaar Eetstoornis

“Ook voelde ik een soort van falen. Dat ik het bedrijf niet kan runnen dat ik van mijn ouders heb overgenomen, maar ook het waarom ik het niet voor elkaar krijg om af te vallen.”

Lees het verhaal van Marianne

Dochter Linda en vader Pieter Eetstoornis

“Als gezin leerde we open te zijn naar elkaar over onze gedachten, gevoelens en emoties.”

Lees het verhaal van Dochter en vader

Myrthe, 27 jaar Eetstoornis

“Het doen inzien van mijn werkelijke zelf en het leren gezond met voeding en beweging om te gaan is wat de behandeling van Changes GGZ mij gebracht heeft.”

Lees het verhaal van Myrthe

Frank, 52 jaar Eetstoornis

“Een eetstoornis geeft de drukte in je hoofd en spanning in je lichaam als een zenuwslopende voetbalwedstrijd, waarbij de bal (de beslissing) heen en weer gaat tussen de 2 partijen: (jezelf/gezonde kant en de eetstoornis).”

Lees het verhaal van Frank

Benjamin, 31 jaar Verslaving

“Toen daar ook nog drugs bij kwam is het in 4 jaar tijd hard met mij achteruit gegaan. Ik was fysiek, mentaal en emitioneel volledig de weg kwijt.”

Lees het verhaal van Benjamin

Pien, 23 jaar Eetstoornis

“Door middel van groepstherapie, individuele gesprekken en begeleiding van een diëtiste heb ik geleerd om weer voor mijzelf te kiezen en gezonde keuzes te kunnen maken.”

Lees het verhaal van Pien

Jos, 39 jaar Verslaving

“Liegen, bedriegen, stelen en gokken dat is waar ik mee bezig ben geweest, 6 jaar van mijn leven. Ik ben er niet trots op en heb het goed gemaakt zover als ik kan.”

Lees het verhaal van Jos

Maikel, 38 jaar Verslaving

“Nu sinds een week klaar met de 3 daagse therapie van 8 weken bij Changes GGZ in Breda, en wat hebben ze me een mooie kans gegeven om eindelijk te beginnen met mijn leven.”

Lees het verhaal van Maikel

Carlo, 34 jaar Verslaving

“Elk weekend naar feesten, afters thuis of in clubs. Wat een leegte in mijn leven als ik eraan terugdenk. Er was niets anders dan werken meestal ook onder invloed van en volledig naar de klote gaan.”

Lees het verhaal van Carlo

Feline, 26 jaar Verslaving

“Beste (ex-)cliënt, Scroll niet weg. Mag ik heel even je aandacht en tijd. Graag stel ik mij even voor, Feline, ex-cliënt van Changes GGZ.”

Lees het verhaal van Feline

Bart, 33 jaar Verslaving

“Mijn naam is Bart en ik ben verslaafd. Het heeft even geduurd voor ik dit echt erkende. Door een spiegel voor gehouden te krijgen, veel gesprekken en schrijfwerk kon ik er niet meer omheen.”

Lees het verhaal van Bart

Desiree, 23 jaar Eetstoornis

“Vanaf het moment dat ik bij Changes terecht kwam voelde ik mij direct begrepen, op mijn gemak en als gelijkwaardig mens behandeld.”

Lees het verhaal van Desiree

Merel, 24 jaar Verslaving

“Mijn behandeling bij Changes GGZ was niet makkelijk en kwam op me af als een trein. Maar wat ben ik dankbaar dat ze in mij zijn blijven geloven en me een spiegel voor hielden.”

Lees het verhaal van Merel

Rachelle, 36 jaar Verslaving

“Mijn verslaving aan medicijnen begon na een ernstig auto-ongeluk dat ik kreeg onder invloed van alcohol waar ik ook geen controle over heb. Ik kreeg hier morfine toegediend wat ik direct als erg prettig ervaarde.”

Lees het verhaal van Rachelle

Jasper, 29 jaar Verslaving

“Mijn naam is Jasper en ik ben verslaafd. De behandeling bij Changes heeft mijn leven gered en ik heb ervoor gezorgd dat mijn herstel behouden is gebleven tot op heden.”

Lees het verhaal van Jasper

Esmeralda, 24 jaar Verslaving

“Voor ik bij Changes in behandeling ging kon ik niet met emoties om gaan, mijn relaties liepen keer op keer stuk, ik was 5 keer verhuist en mijn familie was ten einde raad.”

Lees het verhaal van Esmeralda

Sanne, 27 jaar Verslaving

“Toen daar ook nog drugs bij kwam is het in 4 jaar tijd hard met mij achteruit gegaan. Ik was fysiek, mentaal en emitioneel volledig de weg kwijt.”

Lees het verhaal van Sanne

Ramon, 44 jaar Verslaving

“Mijn directe naasten waren gesloopt door mijn afdalende toestand, mijn compagnon schaamde zich voor me.”

Lees het verhaal van Ramon

Karel, 26 jaar Verslaving

“Op het moment dat ik via internet computerspelletjes ging spelen tegen anderen van over heel de wereld had ik toch het gevoel dat ik sociaal verbonden was. Tegelijk werkte dit verder verslavend op mij. Ik ging later slapen, werd later wakker, kreeg steeds minder zin in school en leuke dingen doen met vrienden.”

Lees het verhaal van Karel

Robert, 31 jaar Verslaving

“Hi, Hierbij deel ik mijn ervaring om anderen te motiveren, hoop te geven en een bijdrage te leveren om het taboe rond verslaving te doorbreken. Vanaf mijn zestiende begon ik met blowen gevolgd door alcohol, xtc en uiteindelijk verkoos mijn verslaving de witte sloper.”

Lees het verhaal van Robert

Emma, 22 jaar Eetstoornis

“Een eetstoornis geeft de drukte in je hoofd en spanning in je lichaam als een zenuwslopende voetbalwedstrijd, waarbij de bal (de beslissing) heen en weer gaat tussen de 2 partijen: (jezelf/gezonde kant en de eetstoornis).”

Lees het verhaal van Emma

Sara, 23 jaar Eetstoornis

“Er was een eindeloze cirkel van zelfhaat, mezelf straffen, eten en opnieuw beginnen. Jarenlang verdwaald tussen diëten en te veel eten.”

Lees het verhaal van Sara

Alice, 46 jaar Verslaving

“Knokken kan iedereen. Knok nu de juiste kant op. Knok voor jezelf en niet langer tegen jezelf. Maak die omslag en change! Wie had dat ooit verwacht? 30 jaar heb ik me klote gevoeld en dacht ik dat ik niets kon, totdat alles bij Changes GGZ op een rijtje werd gezet.”

Lees het verhaal van Alice

Charlotte, 26 jaar Eetstoornis

“De behandeling bij Changes GGZ heeft mij eindelijk meer acceptatie over eten en gewicht gebracht. Ik had nooit gedacht dat ik zover zou kunnen komen met eten wat voor mij in het verleden de duivel was. Ik bestreed het met gedrag, middelen en overmatig trainen.”

Lees het verhaal van Charlotte

Veronique, 26 jaar Verslaving

“Begin 2016 kwam ik op het eind van mijn latijn bij jullie binnen voor intake. Ik had alles al geprobeerd, ambulante behandelingen, detox, vluchten en ga zo maar door.”

Lees het verhaal van Veronique

Cliëntervaringen

Lees hieronder verhalen van cliënten, familie en naasten die te maken hebben gehad met verslavingen en eetstoornissen. Deze persoonlijke verhalen werpen een licht op de uitdagingen waarmee zij geconfronteerd werden en de emotionele tol die deze aandoeningen kunnen eisen. Cliënten vertellen over hun strijd en de weg naar herstel, terwijl familie en naasten delen hoe ze hebben geprobeerd te steunen en begrijpen. Het zijn hun ervaringen die de complexiteit van deze problemen onthullen, maar ook de hoop en veerkracht die ze vonden bij elkaar en professionele hulpverleners om zich uiteindelijk beter te voelen.

Filter

Eetstoornis
ervaringsverhaal-wendy

Wendy, 43 jaar

“Man man. Wat een dag. De eerste dag echt weer thuis na 13 weken in de eetstoorniskliniek.”

Lees het verhaal van Wendy
Eetstoornis

Ouders Patrick en Mendie, 17 jaar

“Wij willen graag onze dankbaarheid uiten voor de persoonlijke en professionele zorg die onze dochter heeft ontvangen in de kliniek voor eetstoornissen van Changes GGZ in Halsteren.”

Lees het verhaal van Ouders Patrick en Mendie
Eetstoornis

Anouk, 23 jaar

“Ik schilderde deze boom in het diepst van mijn strijd, toen er geen toekomst leek te zijn. Geen licht aan het einde van de tunnel. Alleen maar donker, verdriet en pijn.”

Lees het verhaal van Anouk
Eetstoornis

Annelies, 40 jaar

“Ik ben Annelies. Ik heb anorexia overwonnen. Ooit was ik een redelijk onbezorgde, tikkeltje onzekere tiener. Door een bewuste manier om wat overtollige kilo’s af te vallen, sloeg ik door naar de andere kant en viel ik veel te veel af.”

Lees het verhaal van Annelies
Eetstoornis

Ilsa, 28 jaar

“Juni 2020 startte ik met het deeltijdprogramma bij Changes voor mijn eetstoornis. Ruim 12 jaar was ik al in gevecht met anorexia. Veel therapie, opnames en jaren verder dacht ik dat ik niet meer beter kon worden.”

Lees het verhaal van Ilsa
Verslaving

Ria, 66 jaar

“De behandelaars waren stuk voor stuk betrokken, bekwaam en vooral zeer geduldig.”

Lees het verhaal van Ria
Verslaving

Ronald, 32 jaar

“Ooit met 1 onschuldig drankje begonnen, tot ik niet meer terug kon en mijn leven in een nachtmerrie veranderde.”

Lees het verhaal van Ronald
Verslaving

Lisette, 42 jaar

“Mijn leven was letterlijk en figuurlijk één grote bende. Ik had alles en iedereen teleurgesteld, voorgelogen, gemanipuleerd en ontzettend veel verdriet gedaan, waaronder mezelf.”

Lees het verhaal van Lisette
Eetstoornis

Renée, 29 jaar

“Ik had geen controle meer, ik begon steeds vaker, steeds meer te eten. Vaak bewust, maar het begon ook ineens onbewust, dat ik letterlijk niet meer wist wat ik aan het doen was. Ik begon black-outs te krijgen.”

Lees het verhaal van Renée
Eetstoornis

Manouk, 24 jaar

“Toen de corona periode begon en niet meer kon sporten, merkte ik op hoe erg mijn probleem was. Ik wilde niet langer meer zo leven, kunnen genieten en niet gebukt gaan onder mijn eetstoornis. Jarenlang heb ik mij geïsoleerd en geliefden van mij afgeduwd.”

Lees het verhaal van Manouk
Eetstoornis

Elise, 36 jaar

“Changes heeft me geholpen in mijn weg naar herstel door verder te kijken dan mijn ziekte.”

Lees het verhaal van Elise
Verslaving

Corina, 40 jaar

“Ik dacht eigenlijk dat het geen echte verslaving was, maar kwam er al gauw achter dat ik wel degelijk verslaafd was.”

Lees het verhaal van Corina
Verslaving

Bram, 44 jaar

“Ik wil liever verslaafd zijn aan mijn eigen leven dan aan alcohol. Dat is namelijk het punt waar ik nu sta. Eind mei 2017 heb ik mij ziek gemeld bij mijn werkgever. Ik was op, maakte veel fouten en voelde mij steeds meer mislukt en bang.”

Lees het verhaal van Bram
Eetstoornis

Caroline, 22 jaar

“7 x per week sporten, thee, geen koolhydraten, water, braken, lusteloos, uitgewoond. Dit zijn de voornaamste zaken die mij bezighielden of hoe ik mij voelde in de hoogtij dagen van mijn ongezonde eet gerelateerde leven.”

Lees het verhaal van Caroline
Eetstoornis

Jessie, 29 jaar

“Nu voel ik mij weer mens en me begrepen en op mijn gemak om therapie te ontvangen, struggles te overwinnen en vertrouwen dat ik duurzaam herstel tegemoet zie.”

Lees het verhaal van Jessie
Verslaving

John, 40 jaar

“Ik dacht eigenlijk dat het geen echte verslaving was, maar kwam er al gauw achter dat ik wel degelijk verslaafd was.”

Lees het verhaal van John
Verslaving

Petra, 50 jaar

“Ik wil dolgraag mijn ervaring over Changes GGZ delen met de rest v/d wereld. Zij hebben letterlijk mijn leven gered na 28 jaar verslaving aan alcohol en drugs.”

Lees het verhaal van Petra
Verslaving

Sandra, 33 jaar

“1 jaar geleden was ik net opgestegen vanaf Schiphol. Op weg naar Kaapstad, op weg naar een keerpunt in mijn leven., de actieve verslaving achter me latend.”

Lees het verhaal van Sandra
Verslaving

Sharon, 25 jaar

“Mijn leven was een drama… Het begon bij vrijdag en zaterdag drinken, daarna kwam de donderdag erbij en voor ik het wist, kon ik de supermarkt niet meer uitlopen zonder alcohol gekocht te hebben.”

Lees het verhaal van Sharon
Verslaving

Dieuwertje, 19 jaar

“Vandaag zat ik in de auto en had ineens het besef: wow kijk eens waar je nu staat. We zitten midden in een tijd met veel onrust. We moeten binnen blijven. Onze sociale contacten staan op een laag pitje.”

Lees het verhaal van Diewertje
Eetstoornis

Marianne, 41 jaar

“Ook voelde ik een soort van falen. Dat ik het bedrijf niet kan runnen dat ik van mijn ouders heb overgenomen, maar ook het waarom ik het niet voor elkaar krijg om af te vallen.”

Lees het verhaal van Marianne
Eetstoornis

Dochter Linda en vader Pieter

“Als gezin leerde we open te zijn naar elkaar over onze gedachten, gevoelens en emoties.”

Lees het verhaal van Dochter en vader
Verslaving

Boris, 24 jaar

“Ik gebruikte bijna elke dag van de week en zat in grote financiële problemen door mijn gebruik. Ik liep vaak weg van de afdeling, loog en manipuleerde mensen om aan geld te komen.”

Lees het verhaal van Boris
Eetstoornis

Myrthe, 27 jaar

“Het doen inzien van mijn werkelijke zelf en het leren gezond met voeding en beweging om te gaan is wat de behandeling van Changes GGZ mij gebracht heeft.”

Lees het verhaal van Myrthe
Eetstoornis

Frank, 52 jaar

“Een eetstoornis geeft de drukte in je hoofd en spanning in je lichaam als een zenuwslopende voetbalwedstrijd, waarbij de bal (de beslissing) heen en weer gaat tussen de 2 partijen: (jezelf/gezonde kant en de eetstoornis).”

Lees het verhaal van Frank
Verslaving

Benjamin, 31 jaar

“Toen daar ook nog drugs bij kwam is het in 4 jaar tijd hard met mij achteruit gegaan. Ik was fysiek, mentaal en emitioneel volledig de weg kwijt.”

Lees het verhaal van Benjamin
Eetstoornis

Pien, 23 jaar

“Door middel van groepstherapie, individuele gesprekken en begeleiding van een diëtiste heb ik geleerd om weer voor mijzelf te kiezen en gezonde keuzes te kunnen maken.”

Lees het verhaal van Pien
Verslaving

Jos, 39 jaar

“Liegen, bedriegen, stelen en gokken dat is waar ik mee bezig ben geweest, 6 jaar van mijn leven. Ik ben er niet trots op en heb het goed gemaakt zover als ik kan.”

Lees het verhaal van Jos
Verslaving

Maikel, 38 jaar

“Nu sinds een week klaar met de 3 daagse therapie van 8 weken bij Changes GGZ in Breda, en wat hebben ze me een mooie kans gegeven om eindelijk te beginnen met mijn leven.”

Lees het verhaal van Maikel
Verslaving

Carlo, 34 jaar

“Elk weekend naar feesten, afters thuis of in clubs. Wat een leegte in mijn leven als ik eraan terugdenk. Er was niets anders dan werken meestal ook onder invloed van en volledig naar de klote gaan.”

Lees het verhaal van Carlo
Verslaving

Feline, 26 jaar

“Beste (ex-)cliënt, Scroll niet weg. Mag ik heel even je aandacht en tijd. Graag stel ik mij even voor, Feline, ex-cliënt van Changes GGZ.”

Lees het verhaal van Feline
Verslaving

Bart, 33 jaar

“Mijn naam is Bart en ik ben verslaafd. Het heeft even geduurd voor ik dit echt erkende. Door een spiegel voor gehouden te krijgen, veel gesprekken en schrijfwerk kon ik er niet meer omheen.”

Lees het verhaal van Bart
Eetstoornis

Desiree, 23 jaar

“Vanaf het moment dat ik bij Changes terecht kwam voelde ik mij direct begrepen, op mijn gemak en als gelijkwaardig mens behandeld.”

Lees het verhaal van Desiree
Verslaving

Merel, 24 jaar

“Mijn behandeling bij Changes GGZ was niet makkelijk en kwam op me af als een trein. Maar wat ben ik dankbaar dat ze in mij zijn blijven geloven en me een spiegel voor hielden.”

Lees het verhaal van Merel
Verslaving

Rachelle, 36 jaar

“Mijn verslaving aan medicijnen begon na een ernstig auto-ongeluk dat ik kreeg onder invloed van alcohol waar ik ook geen controle over heb. Ik kreeg hier morfine toegediend wat ik direct als erg prettig ervaarde.”

Lees het verhaal van Rachelle
Verslaving

Jasper, 29 jaar

“Mijn naam is Jasper en ik ben verslaafd. De behandeling bij Changes heeft mijn leven gered en ik heb ervoor gezorgd dat mijn herstel behouden is gebleven tot op heden.”

Lees het verhaal van Jasper
Verslaving

Esmeralda, 24 jaar

“Voor ik bij Changes in behandeling ging kon ik niet met emoties om gaan, mijn relaties liepen keer op keer stuk, ik was 5 keer verhuist en mijn familie was ten einde raad.”

Lees het verhaal van Esmeralda
Verslaving

Sanne, 27 jaar

“Toen daar ook nog drugs bij kwam is het in 4 jaar tijd hard met mij achteruit gegaan. Ik was fysiek, mentaal en emitioneel volledig de weg kwijt.”

Lees het verhaal van Sanne
Verslaving

Ramon, 44 jaar

“Mijn directe naasten waren gesloopt door mijn afdalende toestand, mijn compagnon schaamde zich voor me.”

Lees het verhaal van Ramon
Verslaving

Karel, 26 jaar

“Op het moment dat ik via internet computerspelletjes ging spelen tegen anderen van over heel de wereld had ik toch het gevoel dat ik sociaal verbonden was. Tegelijk werkte dit verder verslavend op mij. Ik ging later slapen, werd later wakker, kreeg steeds minder zin in school en leuke dingen doen met vrienden.”

Lees het verhaal van Karel
Verslaving

Sietze, 31 jaar

“Ik gebruikte na verloop van tijd elk weekend. Dit ging jaren zo door en ik kreeg er geen grip op. Zo af en toe stopte ik een korte periode, maar ik viel steeds weer terug. Ook een eerdere klinische behandeling bleek niet genoeg.”

Lees het verhaal van Sietze
Verslaving

Ray, 53 jaar

“De uitbarstingen en daaropvolgende neerslachtigheid en afstraffing hebben mijn eigen ik zoveel geschaad zie ik nu in.”

Lees het verhaal van Ray
Verslaving

Robert, 31 jaar

“Hi, Hierbij deel ik mijn ervaring om anderen te motiveren, hoop te geven en een bijdrage te leveren om het taboe rond verslaving te doorbreken. Vanaf mijn zestiende begon ik met blowen gevolgd door alcohol, xtc en uiteindelijk verkoos mijn verslaving de witte sloper.”

Lees het verhaal van Robert
Eetstoornis

Emma, 22 jaar

“Een eetstoornis geeft de drukte in je hoofd en spanning in je lichaam als een zenuwslopende voetbalwedstrijd, waarbij de bal (de beslissing) heen en weer gaat tussen de 2 partijen: (jezelf/gezonde kant en de eetstoornis).”

Lees het verhaal van Emma
Eetstoornis

Sara, 23 jaar

“Er was een eindeloze cirkel van zelfhaat, mezelf straffen, eten en opnieuw beginnen. Jarenlang verdwaald tussen diëten en te veel eten.”

Lees het verhaal van Sara
Verslaving

Alice, 46 jaar

“Knokken kan iedereen. Knok nu de juiste kant op. Knok voor jezelf en niet langer tegen jezelf. Maak die omslag en change! Wie had dat ooit verwacht? 30 jaar heb ik me klote gevoeld en dacht ik dat ik niets kon, totdat alles bij Changes GGZ op een rijtje werd gezet.”

Lees het verhaal van Alice
Eetstoornis

Charlotte, 26 jaar

“De behandeling bij Changes GGZ heeft mij eindelijk meer acceptatie over eten en gewicht gebracht. Ik had nooit gedacht dat ik zover zou kunnen komen met eten wat voor mij in het verleden de duivel was. Ik bestreed het met gedrag, middelen en overmatig trainen.”

Lees het verhaal van Charlotte
Verslaving

Veronique, 26 jaar

“Begin 2016 kwam ik op het eind van mijn latijn bij jullie binnen voor intake. Ik had alles al geprobeerd, ambulante behandelingen, detox, vluchten en ga zo maar door.”

Lees het verhaal van Veronique

Hulp nodig?

Plan een eerste kennismakingsgesprek

Heb jij hulp nodig? Wij helpen je bij jouw verslaving, eetstoornis of trauma. Laat hieronder je gegevens achter en een van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op om je situatie en behandelopties door te nemen. Liever direct iemand spreken? Bel 088 – 242 6437 (24/7 bereikbaar).

Waar zoek jij hulp bij?

Vul hieronder jouw gegevens in

Privacybeleid: Bij het versturen van jouw aanmelding ga jij akkoord met onze privacy voorwaarden. Changes GGZ gaat zeer voorzichtig om met jouw gegevens. Je kunt op ieder moment vragen om verwijdering. Bekijk hier het privacyverklaring van Changes GGZ.

Scroll naar boven