Maikel, 38 jaar

Maikel, 38 jaar

Het verhaal van Bart

Cannabisverslaving

Vanuit mijn jonge jaren in mijn jeugd ben ik begonnen met het gebruik van cannabis. Door de schema’s die ik vervolgens heb opgebouwd in mijn jeugd door een opeenstapeling van negatieve gebeurtenissen is het blowen een toevluchtsoord geworden. Nu ik 38 jaar ben, ben ik erachter gekomen dat ik zelf niet meer kon stoppen zonder professionele hulp. De gedachten dat het leven veel mooier zou zijn zonder het gebruik speelde al lang, maar was enkel een utopie. Daarom heb ik mezelf aangemeld bij Changes.

Eindelijk vrij van mijn verslaving

Nu sinds een week klaar met de 3 daagse therapie van 8 weken bij Changes GGZ in Breda, en wat hebben ze me een mooie kans gegeven om eindelijk te beginnen met mijn leven.

Mijn vriendin leert nu een nieuwe en betere versie van mij kennen. We kunnen samen dan ook eindelijk aan de rest van ons leven beginnen. Een nieuwe frisse start van ons leven.

De professionals van Changes weten dan ook goed wat ze doen. Zij hebben mij dan ook met veel professionaliteit, persoonlijke aandacht en liefde de tools gegeven om een gelukkig leven te gaan leiden zonder verslaving. De kans dat ik dan ook zal terugvallen in moeilijke tijden zal nihil zijn. Al ben ik door de therapie gaan beseffen dat je voor je hele leven verslaafd zal blijven.

Eindelijk vrij van mijn verslaving

Breda

Individueel traject, dagbehandeling, traumabehandeling en nazorg. Behandellocatie voor verslaving en eetstoornis met dagbehandeling en traumabehandeling.

De locatie

Changes GGZ Breda biedt verschillende behandelingen aan waarbij je thuis kan blijven wonen en wekelijks naar onze locatie aan de Hoge Mosten komt. Wij bieden (dag)behandelingen aan voor mensen die worstelen met een verslaving of eetstoornis. Hierdoor kan er gewerkt worden aan je probleem met minimale verstoring van je dagelijkse leven.

Changes GGZ Breda

Wij zijn ervan overtuigd dat blijvend herstel van een verslaving of eetstoornis mogelijk is. Samen met ons team van behandelaren sta je sterk en zul je werken aan het doorbreken en veranderen van jouw patronen.

Lees andere ervaringen

Verslaving

Ria, 66 jaar

“De behandelaars waren stuk voor stuk betrokken, bekwaam en vooral zeer geduldig.”

Lees het verhaal van Ria
Verslaving

Ronald, 32 jaar

“Ooit met 1 onschuldig drankje begonnen, tot ik niet meer terug kon en mijn leven in een nachtmerrie veranderde.”

Lees het verhaal van Ronald
Verslaving

Lisette, 42 jaar

“Mijn leven was letterlijk en figuurlijk één grote bende. Ik had alles en iedereen teleurgesteld, voorgelogen, gemanipuleerd en ontzettend veel verdriet gedaan, waaronder mezelf.”

Lees het verhaal van Lisette

Gerelateerde artikelen

Afstudeeronderzoek, Veerle (Weert)

De relatie tussen verslaving en Hikikomori symptomen De enthousiaste Veerle van de Pasch werkt als psycholoog bij onze locatie voor verslavingsbehandelingen in …

Afstudeeronderzoek, Veerle (Weert) Lees artikel

Wanneer ben je verslaafd?

Waar gaat gezellig een biertje drinken met vrienden, gamen om te ontspannen of een pilletje nemen op een festival over in een verslaving? …

Wanneer ben je verslaafd? Lees artikel

Blog Achtergrond Verslaving variant 2

Help, ik heb een gokprobleem! Welke hulp is er?

Tuurlijk, af en toe een gokje wagen kan geen kwaad. Maar is gokken voor jou meer dan alleen een manier om te …

Help, ik heb een gokprobleem! Welke hulp is er? Lees artikel

Hulp nodig?

Plan een eerste kennismakingsgesprek

Heb jij hulp nodig? Wij helpen je bij jouw verslaving, eetstoornis of trauma. Laat hieronder je gegevens achter en een van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op om je situatie en behandelopties door te nemen. Liever direct iemand spreken? Bel 088 – 242 6437 (24/7 bereikbaar).

Waar zoek jij hulp bij?

Vul hieronder jouw gegevens in

Privacybeleid: Bij het versturen van jouw aanmelding ga jij akkoord met onze privacy voorwaarden. Changes GGZ gaat zeer voorzichtig om met jouw gegevens. Je kunt op ieder moment vragen om verwijdering. Bekijk hier het privacyverklaring van Changes GGZ.

Scroll naar boven