Locaties

Changes GGZ heeft diverse locaties in Noord-Brabant, Limburg én Zuid-Afrika.

Behandellocaties

Changes GGZ biedt op 4 locaties in Nederland en Zuid-Afrika specialistische hulp aan mensen met een verslaving of eetstoornis. Zowel detox, dagbehandeling als klinische opname en nazorg.

Je vindt Changes GGZ in Breda, Halsteren, Weert en op 2 locaties in Zuid-Afrika (Kaapstad)

Breda

3 Daagse dagbehandeling en individuele trajecten. Ambulante behandellocatie voor dagbehandeling en individuele trajecten voor eetstoornis of verslaving.

Halsteren

Eetstoorniskliniek in Halsteren voor jeugd (15+) en volwassenen. Behandellocatie voor eetstoornissen met klinische opname (24/7) én nazorg.

Weert

Behandellocatie voor verslavingszorg met detox, voorbereidingsgroep, dag/deeltijdbehandeling, klinische opname (24/7) én nazorg onder één dak.

Zuid-Afrika (Afkickkliniek)

2 Behandellocaties in Zuid-Afrika, Kaapstad: afkickkliniek (volwassenen) én jeugdkliniek (18-25 jaar) voor intensieve klinische opname (24/7) bij verslaving en obsessief gedrag.

Zuid-Afrika (Jeugdkliniek 18-25)

Jeugdkliniek in Zuid-Afrika met verschillende behandelingen voor jongeren (18-25 jaar) met als primaire diagnose verslaving, dit kan i.c.m zowel psychische problematiek als gedragsproblematiek.

Hoofdkantoor

Financiën, innovatie, communicatie, kwaliteit en meer!

Op het hoofdkantoor van Changes GGZ bevinden zich verschillende afdelingen met disciplines. Zo vind je hier onze communicatie-, financiële-, kwaliteits- en innovatieafdeling.

Breda (Ulvenhoutselaan)

Op onze locatie in Breda aan de Ulvenhoutselaan werkt een team van deskundigen aan het verbeteren van alle soorten processen, van kwaliteit tot onze social media kanalen, van PR tot zorgcontracten.

Scroll naar boven