Veronique, 26 jaar

Veronique, 26 jaar

Het verhaal van Veronique

Begin 2016 kwam ik op het eind van mijn latijn bij jullie binnen voor intake. Ik had alles al geprobeerd, ambulante behandelingen, detox, vluchten en ga zo maar door. Maar niets had mijn tot dat moment geholpen om zo diep te gaan, inzicht te krijgen in, hoe ik met mijn verslaving om kan gaan en wat eraan ten grondslag ligt.

Stapje voor stapje

Mijn drugs of choice waren voornamelijk cocaïne en GHB. Het had mij berooft van mijn eigenwaarde en alles om mij heen. Relatie was stuk gelopen, werkgever wilde van me af en mijn familie was zelfs klaar met me.

Op het moment dat ik bij Changes binnen kwam voelde ik direct begrip en toewijding om mij te helpen van mijn verslaving af te komen. Ze weten waar ze over praten en veroordeelde me er niet om, wat een opluchting was dat. Doordat ik alles al geprobeerd had maar telkens terugviel en bleef vluchten in mijn verslaving hebben ze mij opgenomen in hun kliniek in Kaapstad.

Dit is een intens zware maar tegelijk mooie periode van 2 maanden voor mij geweest. Ik heb hier een serieuze fundering van mijn herstel neergezet met behulp van ontzettende goede specialisten en ervaringsdeskundigen.

Zonder de hulp die ik van Changes heb gehad was ik er niet uitgekomen. Ik ben vandaag weer de echte Veronique, relaties bloeien op, heb weer plezier in mijn werk en mijn werkgever is ontzettend trots op me. Maar ik blijf bij mezelf en houd het op stapje voor stapje.

Ik ben weer de echte Veronique

Zuid-Afrika

Intensieve behandeling voor verslaving. Verslavingskliniek in Kaapstad met de focus op de onderliggende problematiek van jouw verslaving.

De locatie

Ben jij op zoek naar een afkickkliniek in Zuid-Afrika? Changes GGZ biedt professionele hulp bij verslaving en helpt jou weer grip te krijgen op het leven.

Een van onze behandeltrajecten kun jij in onze verslavingskliniek in Kaapstad volgen. In deze behandeling ligt de focus op de onderliggende problematiek van jouw verslaving. Doordat je flink wat afstand van je eigen omgeving neemt, kun je hier in een rustgevende en direct aan zee grenzende wijk in alle focus werken aan je herstel.

Lees andere ervaringen

Verslaving

Ria, 66 jaar

“De behandelaars waren stuk voor stuk betrokken, bekwaam en vooral zeer geduldig.”

Lees het verhaal van Ria
Verslaving

Ronald, 32 jaar

“Ooit met 1 onschuldig drankje begonnen, tot ik niet meer terug kon en mijn leven in een nachtmerrie veranderde.”

Lees het verhaal van Ronald
Verslaving

Lisette, 42 jaar

“Mijn leven was letterlijk en figuurlijk één grote bende. Ik had alles en iedereen teleurgesteld, voorgelogen, gemanipuleerd en ontzettend veel verdriet gedaan, waaronder mezelf.”

Lees het verhaal van Lisette

Gerelateerde artikelen

Afstudeeronderzoek, Veerle (Weert)

De relatie tussen verslaving en Hikikomori symptomen De enthousiaste Veerle van de Pasch werkt als psycholoog bij onze locatie voor verslavingsbehandelingen in …

Afstudeeronderzoek, Veerle (Weert) Lees artikel

Wanneer ben je verslaafd?

Waar gaat gezellig een biertje drinken met vrienden, gamen om te ontspannen of een pilletje nemen op een festival over in een verslaving? …

Wanneer ben je verslaafd? Lees artikel

Blog Achtergrond Verslaving variant 2

Help, ik heb een gokprobleem! Welke hulp is er?

Tuurlijk, af en toe een gokje wagen kan geen kwaad. Maar is gokken voor jou meer dan alleen een manier om te …

Help, ik heb een gokprobleem! Welke hulp is er? Lees artikel

Hulp nodig?

Plan een eerste kennismakingsgesprek

Heb jij hulp nodig? Wij helpen je bij jouw verslaving, eetstoornis of trauma. Laat hieronder je gegevens achter en een van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op om je situatie en behandelopties door te nemen. Liever direct iemand spreken? Bel 088 – 242 6437 (24/7 bereikbaar).

Waar zoek jij hulp bij?

Vul hieronder jouw gegevens in

Privacybeleid: Bij het versturen van jouw aanmelding ga jij akkoord met onze privacy voorwaarden. Changes GGZ gaat zeer voorzichtig om met jouw gegevens. Je kunt op ieder moment vragen om verwijdering. Bekijk hier het privacyverklaring van Changes GGZ.

Scroll naar boven