Feline, 26 jaar

Feline, 26 jaar

Het verhaal van Feline

Beste (ex-)cliënt, Scroll niet weg. Mag ik heel even je aandacht en tijd. Graag stel ik mij even voor, Feline, ex-cliënt van Changes GGZ.

De cliëntenraad

Na een zestal ellendige gebruikersjaren, besloot ik, net als jij, om te proberen het roer om te gooien en te stoppen met gebruiken. Iets wat mij met de trajecten van Changes GGZ is gelukt (en waar ik nog steeds ontzettend dankbaar en blij mee ben). Maar dit ging niet zonder slag of stoot, dat zeker niet. Na 6 (van de 8) weken 3-daagse-dagbehandeling viel ik terug. Waarna ik besloot om naar The Grange/de kliniek in Afrika te gaan. Aansluitend volgende ik, opnieuw (maar nu volledig ;)), de 8 weken dagbehandeling. Ook doorliep ik, 10 weken, de 1-daagse op woensdag. Om de behandeling af te sluiten op de Vrijdaggroep (een 2 uur durende feedback-groepssessie).

Kortom, ik heb alle behandelmogelijkheden van Changes GGZ aangegrepen en doorlopen. Nu, ruim 1 jaar clean, wil ik graag mijn eigen ervaringen met Changes GGZ als ex-cliënt inzetten om het zorgaanbod van Changes GGZ nog beter te maken, door deel uit te maken van de cliëntenraad. Hierbij gebruik ik mijn eigen input maar is de feedback van andere (ex-)cliënten net zo belangrijk! De cliëntenraad vertaalt jouw (positieve en negatieve) feedback richting het bestuur van Changes GGZ en strijd voor/behartigd zo jouw belangen als (ex-)cliënt alsook die van toekomstige cliënten. Wil je ook jouw stem laten horen, je steentje bijdragen om de zorg van Changes GGZ nog beter te maken? Dan zie ik (en de andere cliëntenraadsleden) je heel graag op het Inloopspreekuur of stuur Changes een mailtje. Maak van je hart geen moordkuil (zoals mij/ons in de sessie is geleerd ;)) en help jezelf en ons door al je tips (en uiteraard zijn complimenten ook welkom) kenbaar te maken!

Dank je wel voor je tijd, als je het tot zover hebt gehaald om alles te lezen ;). Hopelijk tot snel (of via de mail).

Ruim 1 jaar clean!

Zuid-Afrika

Intensieve behandeling voor verslaving. Verslavingskliniek in Kaapstad met de focus op de onderliggende problematiek van jouw verslaving.

De locatie

Ben jij op zoek naar een afkickkliniek in Zuid-Afrika? Changes GGZ biedt professionele hulp bij verslaving en helpt jou weer grip te krijgen op het leven.

Een van onze behandeltrajecten kun jij in onze verslavingskliniek in Kaapstad volgen. In deze behandeling ligt de focus op de onderliggende problematiek van jouw verslaving. Doordat je flink wat afstand van je eigen omgeving neemt, kun je hier in een rustgevende en direct aan zee grenzende wijk in alle focus werken aan je herstel.

Lees andere ervaringen

Verslaving

Ria, 66 jaar

“De behandelaars waren stuk voor stuk betrokken, bekwaam en vooral zeer geduldig.”

Lees het verhaal van Ria
Verslaving

Ronald, 32 jaar

“Ooit met 1 onschuldig drankje begonnen, tot ik niet meer terug kon en mijn leven in een nachtmerrie veranderde.”

Lees het verhaal van Ronald
Verslaving

Lisette, 42 jaar

“Mijn leven was letterlijk en figuurlijk één grote bende. Ik had alles en iedereen teleurgesteld, voorgelogen, gemanipuleerd en ontzettend veel verdriet gedaan, waaronder mezelf.”

Lees het verhaal van Lisette

Gerelateerde artikelen

Afstudeeronderzoek, Veerle (Weert)

De relatie tussen verslaving en Hikikomori symptomen De enthousiaste Veerle van de Pasch werkt als psycholoog bij onze locatie voor verslavingsbehandelingen in …

Afstudeeronderzoek, Veerle (Weert) Lees artikel

Wanneer ben je verslaafd?

Waar gaat gezellig een biertje drinken met vrienden, gamen om te ontspannen of een pilletje nemen op een festival over in een verslaving? …

Wanneer ben je verslaafd? Lees artikel

Blog Achtergrond Verslaving variant 2

Help, ik heb een gokprobleem! Welke hulp is er?

Tuurlijk, af en toe een gokje wagen kan geen kwaad. Maar is gokken voor jou meer dan alleen een manier om te …

Help, ik heb een gokprobleem! Welke hulp is er? Lees artikel

Hulp nodig?

Plan een eerste kennismakingsgesprek

Heb jij hulp nodig? Wij helpen je bij jouw verslaving, eetstoornis of trauma. Laat hieronder je gegevens achter en een van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op om je situatie en behandelopties door te nemen. Liever direct iemand spreken? Bel 088 – 242 6437 (24/7 bereikbaar).

Waar zoek jij hulp bij?

Vul hieronder jouw gegevens in

Privacybeleid: Bij het versturen van jouw aanmelding ga jij akkoord met onze privacy voorwaarden. Changes GGZ gaat zeer voorzichtig om met jouw gegevens. Je kunt op ieder moment vragen om verwijdering. Bekijk hier het privacyverklaring van Changes GGZ.

Scroll naar boven