Sandra, 33 jaar

Sandra, 33 jaar

Het verhaal van Sandra

1 jaar geleden was ik net opgestegen vanaf Schiphol. Op weg naar Kaapstad, op weg naar een keerpunt in mijn leven., de actieve verslaving achter me latend. Vandaag ben ik 1 jaar clean! Wat heb ik veel geleerd in de anderhalve maand in de kliniek.

Ik ben clean, ik ben vrij

Toen ik, danwel eerder dan gepland, terugkwam, en weer in de cirkel van geweld kwam met mijn toenmalige partner, merkte ik pas hoezeer mijn kijk op het leven veranderd was nu ik clean was, en ik besefte dat ik ook deze cirkel moest verbreken. Ik was klaar voor een heel nieuw begin!

Door het clean zijn en me bezig te houden met het twaalf stappen programma heb ik de kracht gevonden om weg te gaan bij mijn gewelddadige vriend en naar het ”Blijf van mijn lijf huis” te gaan.

Ondanks alle stress ben ik clean gebleven en heb ik 6 maanden keihard gewerkt om alles goed te regelen om een nieuw leven te beginnen. Op dit moment, terwijl ik je schrijf, sta ik op het balkon van mijn prachtige nieuwe appartement waar ik nu aan het klussen ben.

Heerlijk in m’n eentje, want het is allemaal van MIJ, ik heb rust. Ik ben clean, ik ben kalm, ik ga in therapie voor mijn trauma’s, mijn financiën zijn geregeld: ik ben VRIJ. Wat een fantastisch gevoel en daar wil ik jou vandaag nog eens een hele dikke BEDANKT voor geven want zonder jou had ik hier nooit gestaan en was ik er misschien wel helemaal niet meer geweest..

Jullie zijn toppers!

Ik ben clean, ik ben vrij

Zuid-Afrika

Intensieve behandeling voor verslaving. Verslavingskliniek in Kaapstad met de focus op de onderliggende problematiek van jouw verslaving.

De locatie

Ben jij op zoek naar een afkickkliniek in Zuid-Afrika? Changes GGZ biedt professionele hulp bij verslaving en helpt jou weer grip te krijgen op het leven.

Een van onze behandeltrajecten kun jij in onze verslavingskliniek in Kaapstad volgen. In deze behandeling ligt de focus op de onderliggende problematiek van jouw verslaving. Doordat je flink wat afstand van je eigen omgeving neemt, kun je hier in een rustgevende en direct aan zee grenzende wijk in alle focus werken aan je herstel.

Lees andere ervaringen

Verslaving

Ria, 66 jaar

“De behandelaars waren stuk voor stuk betrokken, bekwaam en vooral zeer geduldig.”

Lees het verhaal van Ria
Verslaving

Ronald, 32 jaar

“Ooit met 1 onschuldig drankje begonnen, tot ik niet meer terug kon en mijn leven in een nachtmerrie veranderde.”

Lees het verhaal van Ronald
Verslaving

Lisette, 42 jaar

“Mijn leven was letterlijk en figuurlijk één grote bende. Ik had alles en iedereen teleurgesteld, voorgelogen, gemanipuleerd en ontzettend veel verdriet gedaan, waaronder mezelf.”

Lees het verhaal van Lisette

Gerelateerde artikelen

Afstudeeronderzoek, Veerle (Weert)

De relatie tussen verslaving en Hikikomori symptomen De enthousiaste Veerle van de Pasch werkt als psycholoog bij onze locatie voor verslavingsbehandelingen in …

Afstudeeronderzoek, Veerle (Weert) Lees artikel

Wanneer ben je verslaafd?

Waar gaat gezellig een biertje drinken met vrienden, gamen om te ontspannen of een pilletje nemen op een festival over in een verslaving? …

Wanneer ben je verslaafd? Lees artikel

Blog Achtergrond Verslaving variant 2

Help, ik heb een gokprobleem! Welke hulp is er?

Tuurlijk, af en toe een gokje wagen kan geen kwaad. Maar is gokken voor jou meer dan alleen een manier om te …

Help, ik heb een gokprobleem! Welke hulp is er? Lees artikel

Hulp nodig?

Plan een eerste kennismakingsgesprek

Heb jij hulp nodig? Wij helpen je bij jouw verslaving, eetstoornis of trauma. Laat hieronder je gegevens achter en een van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op om je situatie en behandelopties door te nemen. Liever direct iemand spreken? Bel 088 – 242 6437 (24/7 bereikbaar).

Waar zoek jij hulp bij?

Vul hieronder jouw gegevens in

Privacybeleid: Bij het versturen van jouw aanmelding ga jij akkoord met onze privacy voorwaarden. Changes GGZ gaat zeer voorzichtig om met jouw gegevens. Je kunt op ieder moment vragen om verwijdering. Bekijk hier het privacyverklaring van Changes GGZ.

Scroll naar boven