intakelocatie ulvenhoutselaan breda changes ggz

Intakelocatie en hoofdkantoor Breda

Intakegesprek bij Changes GGZ

Als je contact hebt opgenomen met Changes GGZ, heb je een eerste telefonisch gesprek met een van onze professionals. Tijdens dit eerste gesprek ligt de focus op het verkrijgen van een compleet beeld van de achtergrond en huidige situatie van jou.

Na het telefonisch consult wordt een afspraak gemaakt voor een eerste behandelgesprek. Dit is het intakegesprek. Tijdens het intakegesprek wordt bepaald welke behandeling het meest geschikt is voor jou en worden mogelijke behandeldoelen opgesteld.

Een intakegesprek bij Changes GGZ duurt ongeveer een uur.  Tijdens dit (online) intakegesprek wordt gekeken welke behandeling het meest geschikt lijkt voor jou en worden eventuele behandeldoelen besproken. Hierna wordt nog een afspraak gepland (telefonisch, online of op locatie) met een van onze specialisten om een definitief passend advies voor jouw situatie te geven. Als je bij ons in behandeling komt, wordt na afloop van dit gesprek direct een vervolgafspraak ingepland om te starten.

Voor het intakegesprek heb je nodig:

  • Verwijzing van de huisarts
  • Medisch dossier (inclusief een medicatie-overzicht)
  • Geldige legitimatie

Vervolg na het intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bepalen we samen welke vorm van behandeling het meest geschikt is voor jou. Bij Changes GGZ is er mogelijkheid tot ambulante dagbehandelingen of kliniek opname. De dagbehandeling duurt 12 weken en vindt plaats op werkdagen van 9.00-17.00 uur op onze behandellocatie in Breda of in Weert. Je volgt een intensief traject bestaande uit groepssessies en individuele therapie. Mocht tijdens het intakegesprek blijken dat kliniekopname noodzakelijk is, dan bestaat er de mogelijkheid tot opname in onze kliniek in Halsteren, Weert of in Zuid-Afrika.

Locatie:

Ulvenhoutselaan 79

4834 MD Breda

Tel: 088 242 64 37 (24/7 bereikbaar)