Caroline

Andere gespecificeerde voedings- of eetstoornis (voormalig nao)

7 x per week sporten, thee, geen koolhydraten, water, braken, lusteloos, uitgewoond. Dit zijn de voornaamste zaken die mij bezighielden of hoe ik mij voelde in de hoogtij dagen van mijn ongezonde eet gerelateerde leven.

ervaring-caroline

Veel steun in de nazorg

Ik had nooit gedacht dat er een manier was om hier echt mee om te leren gaan. Mijn ziekte was te complex dacht ik altijd, niet bleek minder waar toen de waardevolle mensen van Changes GGZ mij de kans gaven te herstellen

Vanaf het moment dat ik op intake kwam voelde ik mij begrepen en op mijn gemak, een hoop stress en zorgen viel al van mij af want ik kreeg vertrouwen dat ook voor mij herstel mogelijk was. De ziekte zal altijd bij me blijven maar ik merk dat het steeds meer kracht verliest ook nu in het dagelijks leven na behandeling en nog wel veel steun in de nazorg.

Dikke kus 😉

 

Tijd voor een nieuwe koers

We bieden ambulante en klinische behandelingen aan voor verslaving en eetstoornissen. Al onze behandelingen staan in het teken van een gelijkwaardige en persoonlijke aanpak en vinden plaats op kleinschalige, huiselijke locaties.