Jessie – 29 jaar

anorexia

Zoiets als Changes GGZ bestond nog niet in Nederland voor de behandeling van eetstoornissen. De manier van handelen en therapie zijn heel menselijk en gericht op herstel. Ik had eigenlijk niet verwacht dat er een instelling zou zijn die mij nog kon helpen. De klinieken waar ik heb gezeten werkte niet voor mij en vele anderen. Het ging enkel om het op gewicht komen en het hierop onprettig toe zien. Ik ben me door de behandeling bij Changes GGZ verantwoordelijker gaan voelen en werk samen met de behandelaren aan mijn herstel.

jonge vrouw lacht in camera na ervaring bij changes ggz

Nu voel ik mij weer mens en me begrepen

Nu voel ik mij weer mens en me begrepen en op mijn gemak om therapie te ontvangen, struggles te overwinnen en vertrouwen dat ik duurzaam herstel tegemoet zie. Het achterhalen van de oorzaak van mijn eetstoornis is voor mij van essentieel belang geweest en is het begin geweest van veel inzicht waarmee ik met grotere sprongen vooruit ben gegaan.

Ik ben Changes GGZ ontzettend dankbaar en kan iedereen die kampt met een eetstoornis enkel aanraden hier aan te kloppen voor professionele en zorgzame hulp.

Tijd voor een nieuwe koers

We bieden ambulante en klinische behandelingen aan voor verslaving en eetstoornissen. Al onze behandelingen staan in het teken van een gelijkwaardige en persoonlijke aanpak en vinden plaats op kleinschalige, huiselijke locaties.