Esmeralda, 24 jaar

Cannabisverslaving

Voor ik bij Changes in behandeling ging kon ik niet met emoties om gaan, mijn relaties liepen keer op keer stuk, ik was 5 keer verhuist en mijn familie was ten einde raad.

jonge vrouw met telefoon na ervaring bij changes ggz

Dankbaar voor de inzichten

Blowen was mijn beste vriend ik kon geen dag zonder. Als ik uitging kwam daar ongecontroleerd alcohol misbruik bij. Dit waren de vluchten die ik nodig had om mijn emoties te dempen en met het leven om te gaan.

In mijn jonge tienerjaren heb ik misbruik meegemaakt en mede hierdoor heb ik deze ongezonde coping skills ontwikkeld. Dit is wat ik door de behandeling bij Changes in ben gaan zien. En ze hebben mij geleerd hoe ik wel bewust en gezond kan leven zonder vluchten in middelen en bij mezelf kan blijven.

Zonder de hulp van Changes GGZ weet ik niet waar ik nu had gestaan. Ik ben het hele team waanzinnig dankbaar voor de inzichten, handvatten en de nieuwe koers die ik hierdoor in heb kunnen slaan. 
Voor het eerst voelde ik mij gehoord en begrepen, het was niet makkelijk maar ik ben zo blij dat ik mijn behandeling heb afgemaakt.

Groetjes,

Esmeralda

Tijd voor een nieuwe koers

We bieden ambulante en klinische behandelingen aan voor verslaving en eetstoornissen. Al onze behandelingen staan in het teken van een gelijkwaardige en persoonlijke aanpak en vinden plaats op kleinschalige, huiselijke locaties.