John – 40 jaar

alcoholverslaving

25 mei 2017 ging ik enigszins sceptisch naar Zuid-Afrika voor behandeling van mijn verslaving. Ik dacht eigenlijk dat het geen echte verslaving was, maar kwam er al gauw achter dat ik wel degelijk verslaafd was.

man kijkt tevreden weg na ervaring bij changes ggz

Een leven met toekomst

Gelukkig was daar het kundige team van Changes GGZ die mij in twee maanden een volledig ander leven hebben geschonken, een leven met een toekomst niet alleen voor mij maar voor mijn hele gezin. Mijn vriendin heeft een man terug gekregen die ze kan vertrouwen en mijn kinderen hebben een vernieuwde en verbeterde papa terug gekregen die niet zijn gebruik maar zijn gezin op plaats één zet.

Met trots kan ik zeggen dat mijn behandeling een enorm succes is geweest waar ik nog dagelijks de vruchten van mag plukken, elke dag ben ik trots op wat ik met hulp van Changes GGZ heb bereikt en geniet elke dag met volle teugen van wat mij geschonken is. Bedankt team Changes GGZ.

Tijd voor een nieuwe koers

We bieden ambulante en klinische behandelingen aan voor verslaving en eetstoornissen. Al onze behandelingen staan in het teken van een gelijkwaardige en persoonlijke aanpak en vinden plaats op kleinschalige, huiselijke locaties.