Jos, 39 jaar

Gokverslaving

Liegen, bedriegen, stelen en gokken dat is waar ik mee bezig ben geweest, 6 jaar van mijn leven. Ik ben er niet trots op en heb het goed gemaakt zover als ik kan.

man met handen in broekzakken na ervaring bij changes ggz

Zoveel geleerd en ingezien

Het begon op de machines en eindigde op internet waar het nog veel harder ging. Ik wil er niet te veel over uitweiden maar het heeft mijn normen en waarden waar ik mee opgevoed ben ernstig geschaad.

Door de behandeling bij Changes heb ik zoveel geleerd en ingezien dat ik mijzelf kan weerhouden van mijn verslaving: gokken. Ik geniet nu weer van de kleine en waardevolle dingen in het leven. Ik heb veel aan de nazorg gehad en tegenwoordig bezoek ik nog wekelijks meetings om met fellows te delen hoe ik nu met het leven om ga.

Voor een leven in herstel heb ik de behandeling van Changes nodig gehad, anders had ik het echt niet gered. Maar vandaag pas ik toe wat ik mede door hen geleerd heb.

Ik ben jullie dankbaar en blijf jullie altijd volgen.

All the best,

Jos

Tijd voor een nieuwe koers

We bieden ambulante en klinische behandelingen aan voor verslaving en eetstoornissen. Al onze behandelingen staan in het teken van een gelijkwaardige en persoonlijke aanpak en vinden plaats op kleinschalige, huiselijke locaties.