Veronique, 26 jaar

GHB-Verslaving / Cocaïneverslaving

Begin 2016 kwam ik op het eind van mijn latijn bij jullie binnen voor intake. Ik had alles al geprobeerd, ambulante behandelingen, detox, vluchten en ga zo maar door. Maar niets had mijn tot dat moment geholpen om zo diep te gaan, inzicht te krijgen in, hoe ik met mijn verslaving om kan gaan en wat eraan ten grondslag ligt.

vrouw met muts kijkt over water na ervaring bij changes ggz

Stapje voor stapje

Mijn drugs of choice waren voornamelijk cocaïne en GHB. Het had mij berooft van mijn eigenwaarde en alles om mij heen. Relatie was stuk gelopen, werkgever wilde van me af en mijn familie was zelfs klaar met me.

Op het moment dat ik bij Changes binnen kwam voelde ik direct begrip en toewijding om mij te helpen van mijn verslaving af te komen. Ze weten waar ze over praten en veroordeelde me er niet om, wat een opluchting was dat. Doordat ik alles al geprobeerd had maar telkens terugviel en bleef vluchten in mijn verslaving hebben ze mij opgenomen in hun kliniek in Kaapstad.

Dit is een intens zware maar tegelijk mooie periode van 2 maanden voor mij geweest. Ik heb hier een serieuze fundering van mijn herstel neergezet met behulp van ontzettende goede specialisten en ervaringsdeskundigen.

Zonder de hulp die ik van Changes heb gehad was ik er niet uitgekomen. Ik ben vandaag weer de echte Veronique, relaties bloeien op, heb weer plezier in mijn werk en mijn werkgever is ontzettend trots op me. Maar ik blijf bij mezelf en houd het op stapje voor stapje.

Veronique

 

Tijd voor een nieuwe koers

We bieden ambulante en klinische behandelingen aan voor verslaving en eetstoornissen. Al onze behandelingen staan in het teken van een gelijkwaardige en persoonlijke aanpak en vinden plaats op kleinschalige, huiselijke locaties.