Therapie

Therapie bij verslaving of eetstoornis

Changes GGZ biedt een breed scala aan therapieën aan die jou kunnen helpen bij het overwinnen van jouw verslaving of eetstoornis.

Groot therapieaanbod

Therapie gericht op verslaving en eetstoornis

Bij Changes GGZ hebben we een ervaren team van professionals dat gespecialiseerd is in het behandelen van verslavingen en eetstoornissen. Wij begrijpen dat elk individu unieke behoeften heeft en daarom bieden we voor iedereen een gepersonaliseerd therapieaanbod aan.

Welke therapie past bij jou?

We begrijpen dat het verkrijgen van de juiste informatie over therapieën van cruciaal belang is bij het nemen van beslissingen over uw herstel. Daarom hebben we deze pagina zo informatief en gemakkelijk navigeerbaar mogelijk gemaakt, zodat u snel toegang heeft tot de details van elke therapievorm. Of u nu worstelt met een alcoholverslaving, drugsverslaving, gokverslaving, eetbuienstoornis of anorexia, wij hebben de juiste therapievormen om u te ondersteunen.

Welke therapieën bieden wij aan?

Ga eerst naar je huisarts of de huisartsenpost.

De huisarts kan je doorverwijzen naar Changes GGZ. Heb je een andere vraag? Neem contact met ons op via ons telefoonnummer 088 – 242 6437.

Hulp nodig?

Plan een eerste kennismakingsgesprek

Heb jij hulp nodig? Wij helpen je bij jouw verslaving, eetstoornis of trauma. Laat hieronder je gegevens achter en een van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op om je situatie en behandelopties door te nemen. Liever direct iemand spreken? Bel 088 – 242 6437 (24/7 bereikbaar).

Waar zoek jij hulp bij?

Vul hieronder jouw gegevens in

Privacybeleid: Bij het versturen van jouw aanmelding ga jij akkoord met onze privacy voorwaarden. Changes GGZ gaat zeer voorzichtig om met jouw gegevens. Je kunt op ieder moment vragen om verwijdering. Bekijk hier het privacyverklaring van Changes GGZ.

Scroll naar boven