Bart, 33 jaar

Cannabisverslaving

Mijn naam is Bart en ik ben verslaafd. Het heeft even geduurd voor ik dit echt erkende. Door een spiegel voor gehouden te krijgen, veel gesprekken en schrijfwerk kon ik er niet meer omheen.

man in pak kijkt in de camera na ervaring bij changes ggz

Een clean leven

Vandaag ben ik 1,5 jaar clean, mijn leven is drastisch veranderd en ik neem elke dag het besluit om vandaag niet te vluchten in drugs. Het heeft me mijzelf teruggegeven en ik doe dit zelf maar zonder de hulp van changes ggz had ik dit niet gered.

Weet je toen ik op intake kwam was mijn leven een grote puinhoop. Als ik terugkijk leefde ik met oogkleppen op om mijzelf voor de gek te kunnen blijven houden.

Ik ben changes ggz dankbaar voor alle inzet, tijdens opname, zorg voor familie en in de nazorg. Alles bij elkaar heeft mijn ommedraai mogelijk gemaakt en een clean leven tot stand gebracht.

Hartelijke groet, Bart

Tijd voor een nieuwe koers

We bieden ambulante en klinische behandelingen aan voor verslaving en eetstoornissen. Al onze behandelingen staan in het teken van een gelijkwaardige en persoonlijke aanpak en vinden plaats op kleinschalige, huiselijke locaties.