Ramon, 44 jaar

Alcoholverslaving

Door een samenloop van omstandigheden en verslavingsgevoelige genen brak mijn overmatige alcoholgebruik in 2014 door tot dagelijks en was ik simpelweg alcoholist geworden. Ik heb dit 1,5 jaar volgehouden maar toen brak ik mede door het onder ogen komen van de schade welke ik overal veroorzaakt had.

man met oordopjes na ervaring bij changes ggz

Van onschatbare waarde

Mijn directe naasten waren gesloopt door mijn afdalende toestand, mijn compagnon schaamde zich voor me. Als ik nu terugkijk op de periode dat mijn verslaving werkelijk de touwtjes van mijn leven in handen nam zie ik de krankzinnigheid van de ziekte.

Changes GGZ sprak mij erg aan en ik werd hier gelukkig snel geholpen toen ik het nodig had. Mij is vooral bij gebleven hoe goed ik begrepen werd, hoe de behandeling en medewerkers door mijn ziekte en bijbehorend gedrag heen prikte. Zonder Changes had ik nu niet terug in het leven gestaan waar ik 10 jaar geleden eigenlijk gestopt was.

Wat ik terug heb gekregen voor het abstinent zijn en het bewust leven dat ik heb mogen leren is van onschatbare waarde.

Ramon

 

Tijd voor een nieuwe koers

We bieden ambulante en klinische behandelingen aan voor verslaving en eetstoornissen. Al onze behandelingen staan in het teken van een gelijkwaardige en persoonlijke aanpak en vinden plaats op kleinschalige, huiselijke locaties.