Sanne, 27 jaar

Amfetamineverslaving

Beste team Changes GGZ, hierbij uit ik mijn dankbaarheid voor jullie waanzinnige inzet die ik oh zo hard nodig had. Toen ik bij jullie aanklopte was ik aan het einde van mijn latijn: uitgehongerd, onder invloed van alcohol en drugs. Ik kamp al voor zover ik mij kan herinneren met eetproblematiek en rond mijn 16de kwam daar overmatig alcoholmisbruik bij.

jonge vrouw kijkt naar water en bomen na ervaring bij changes ggz

Heeft mij weer kracht gebracht

Toen daar ook nog drugs bij kwam is het in 4 jaar tijd hard met mij achteruit gegaan. Ik was fysiek, mentaal en emitioneel volledig de weg kwijt. Eerst heb ik hulp gezocht bij de meest voor de hand liggende instanties maar ik heb me daar nooit begrepen en geholpen gevoeld.

De behandelingen bleken ook niet toereikend genoeg, ik bleef hierdoor maar aanmodderen. In maart 2016 ben ik door een vriend bij Changes terecht gekomen en had voor het eerst hoop en vertrouwen dat het wel goed kon komen. Wat heb ik veel over mijzelf geleerd en dit heeft me de kracht gegeven dat ik nu nog steeds clean ben.

Sinds Changes de eetproblematiek behandeld hebben ze mij hier ook verder mee geholpen. Dankzij Changes heb ik mijzelf weer op kunnen bouwen en mij in mijn kracht gebracht.

Sanne

 

Tijd voor een nieuwe koers

We bieden ambulante en klinische behandelingen aan voor verslaving en eetstoornissen. Al onze behandelingen staan in het teken van een gelijkwaardige en persoonlijke aanpak en vinden plaats op kleinschalige, huiselijke locaties.