Hoe ziet een behandeling eruit?

Wanneer je stopt met MDMA gebruiken, kun je zowel psychische als lichamelijke afkickverschijnselen ervaren. Onze behandelingen zijn erop gericht om die afkickverschijnselen te verlichten en terugval te voorkomen. Onder begeleiding van ervaren specialisten leer je om je eigen triggers te herkennen en gezondere manieren te ontwikkelen om met stressvolle situaties om te gaan. Je neemt deel aan zowel groepssessies als individuele therapiesessies.

 

Wat kan ik verwachten van de therapiesessies?

Bij Changes GGZ maken we onder andere gebruik van cognitieve gedragstherapie. Dit behoort tot de meest effectieve behandelingen voor mensen met een MDMA-verslaving. Cognitieve gedragstherapie helpt je om de controle over je gedachten en gevoelens terug te krijgen, waardoor je ook meer controle krijgt over je eigen gedrag en beter in staat bent om met stressvolle situaties om te gaan.

Behandeling MDMA-verslaving bij Changes GGZ

Wil jij je MDMA-verslaving overwinnen? Wij kunnen je daarbij helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over een behandeling bij Changes GGZ. Wij zijn dagelijks bereikbaar op telefoonnummer 088-2426437 en vertellen je graag meer over de mogelijkheden.